top of page

Samenwerking met Crossfit Waterpoort


Voor diegenen die mij actief volgen op Facebook of Instagram, heb je kunnen lezen dat ik sinds september niet meer werkzaam ben in Franeker. Ondanks dat ik daar veel plezier in mijn werk en met het team had, was het tijd voor een andere uitdaging.


Namelijk, volledig in mijn eigen praktijk aan de slag en een samenwerking met Crossfit Waterpoort! Ik ben mega enthousiast over deze samenwerking omdat het de mogelijkheid geeft mij meer en meer te ontwikkelen in sport-gerelateerde klachten en ik als oefentherapeut hier veel in heb te bieden.


3 maanden geleden begon ik zelf met Crossfit in de box van Gerson en Mariska. Al snel ben ik er achter gekomen dat dit een sport voor jong en oud is. Waarom ? Met Crossfit pak je daadwerkelijk alle onderdelen van sport aan; conditie, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid en (mentale-) uithoudingsvermogen. Ieder op zijn eigen niveau, maar wel dezelfde WOD (Workout of the day).


Na hier een aantal keer met elkaar over te hebben gesproken, kwamen we tot de conclusie dat deze samenwerking perfect zou zijn! Onze gedachtegang is hetzelfde; de basis van/in je lijf is het allerbelangrijkste. Vanuit daar kun je trainen voor een sterker en fitter lijf.


Voor de crossfitters uit de box met lichamelijke klachten betekent dit dat ze op korte termijn bij mij terecht kunnen en ik ze zo snel mogelijk weer op de been help, maar ook dat we weer even terug gaan naar de basis. Waar komt je klacht vandaan ? Uit welk patroon of welke oefening ? Vanuit daar kunnen we weer gaan opbouwen en kun je zo snel mogelijk weer werken aan een fit en gezond lijf in de box.


Heb je vragen over deze samenwerking ? Of wil je eens een proefles doen ?


Stuur mij dan even een berichtje via 0615630021 of kijk eens op de website van Crossfit WaterpoortComentarios


Recente berichten
bottom of page